Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Huawei přesouvá 14nm výrobu od TSMC k čínské SMIC od D.A.Tiger - [Vit Sestak] Sohlasim. Muze to byt haluz, ale dost...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 4. 2020 9:41

    D.A.Tiger

    [Vit Sestak]
    Sohlasim. Muze to byt haluz, ale dost zvlastni haluz - pokud je to vubec pravda. Proto se k tomu stavim neutralne.

    Vytku vztahuji sice na Ceskou vladu a mezi radky kladu odpovednost hlavne ministerstvo zdravotnictvi, ale obecne podle me kazde ministerstvo, by melo mit nejakou statistiku limitu ve svem rezortu. A to si myslim obecne, at uz je to zdrvotnictvi, vnitro, doprava.... Rozhodne mi pripadne spatne kdyz konkretni resort temer polozi "krize" ktera postihne tak malou cast obyvatelstva. To co se delo v Breznu vsak dava tusit, ze ministerstvo zadny takovy statistiky nema a pokud ano, tak na ne kaslalo a dopad pandemie podcenili. Aspon tak se mi to jevi... Beru v potaz i to, ze v podstate ve stejne dobe zacali vykupovat zdrvotnicky material jak obcane, tak i okolni staty.

    PS. Zas na druhou stranu podle vcerejsich "oficialnich" cisel mame neco pres pul promile nakazenych z celkoveho poctu obyvatel (pocet z minuleho roku). Vzhledem k nakazlivosti viru a pocatecnim potizim s rouskami a desinfekci, je to podle me sakra dobry vysledek.