Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Jak vzdáleně zkontrolovat a odstranit NSA exploit DoublePulsar z Windows od Jarda_P - http://www.pravidla.cz/hledej/?qr=internet Mate nejspise na mysli vlastni jmeno Internet a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 4. 2017 15:40

    Jarda_P

    http://www.pravidla.cz/hledej/?qr=internet

    Mate nejspise na mysli vlastni jmeno Internet a ne jakysi hodne velky intranet pres pul zemekoule, do ktereho my nemame pristup.

    Jinak v tom vasem odkazu na Lupe mate celkem logicky vyargumentovano, proc I a ne i. BTW, take bychom mohli psat pendolino a ne Pendolino, co na tom, ze si to tak vyrobce pojmenoval.

    Podle odkazu na radiu "Podle školního vydání Pravidel českého pravopisu píšeme internet s malým počátečním písmenem ve významu propojené počítačové sítě; Internet s velkým písmenem, tedy vlastní jméno, pak píšeme ve významu Celosvětová informační a komunikační síť."

    Pokud tedy nemate na mysli Internet, ale jakysi internet, tak aspon napiste jaky. Take by me zajimalo, kudy ti kyberzlocinci z Internetu na ten internet lezou, ze bych se tam treba take podival. To by bylo skoro jak navsteva paralelniho vesmiru.