Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kampaň začala: BSA oslovila 17 000 firem od Martin - No, zdá se mi, že chtě nechtě dost...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 10. 2008 15:16

    Martin (neregistrovaný)
    No, zdá se mi, že chtě nechtě dost generalizujete. Už ono vyjádření "pokud firma pouziva M$ produkty na serverech, tak si o ni myslim svoje, kazda trochu uvazujici firma ma nejaky UNIX "...

    A i Váš příklad s tím Navision je velmi tendenční. To je Váš pohled, kdo ví jak to bylo doopravdy. Třeba to je tak, že zkušenost jim říká, že když 4 roky neměli výpadek nebo jen velmi krátkodobý, tak jim investice za statisíce za to nestojí.

    Neznám ten příklad; ale zpravidla mám zkušenost, že ITčkáři si strašně myslí, jak bez jejich systému firma za den zkrachuje; zpravidla se to velmi, velmi liší od pohledu majitele (majitelkÿ) či ředitelů (ředitelek).

    Celkem mě uniká, že když je Vám fuk co kdo používá a je Vám vlastně fuk co kdo v .docx posílá, protč tu tak vášnivě tvrdíte že ti co používají Windows jsou ....myslíte si o nich svoje. Neprotiřečíte si?

    Asi ne. Už jsem si zvykl, že k první větě "linux je nejlepší všechno funguje" zpravidla hned dodávají "a abys rozjel tohle musíš tohle dokompilovat a stáhnout těchle 7 balíčků a s touhle zvukovkou ti to stejně v XXXX (zvol si distribuci) nepojede".

    Inu, doublethink je Vám vlastní, že?