Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Kompilátor Intelu podváděl v testu SPEC CPU 2017 od K> - CPU: a co kdyz ta lod plujici pod...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 2. 2024 8:25

    K>

    CPU: a co kdyz ta lod plujici pod vlajkou bananove republiky proste nekotvi v Evrope? Velka cast vyletnich lodi jezdi u spojenych statu, jizni amerika, tichy ocean. Opravdu musim vysvetlovat tak primitivni vec, kdyz o par prispevku vys jsem psal ze lode pod italskou vlajkou uz zacinaji jezdit na LPG? Opravdu ti to nedochazi?

    uwe.filter: Zkusim uplne jednoduchy priklad, ktery treba pochopis i ty. Doma mam gauc. Nechci, aby na nem byly drobky jidla. Ja dokazu na gauci jist tak, abych nedrobil. Deti u jidla drobi hodne. Takze nechci aby deti jedly na gauci. Ale pokud mne uvidi jist na gauci, budou to delat taky. Takze i kdyz ja na ten gauc skoro vubec nedrobim, nejim na nej, jen proto aby na nem nejedly i deti, co drobi hodne.

    Nebo zkusime jiny. Soused dela na ulici bordel, hromady odpadku. Ja chci ulici cistou. Vysvetluju sousedovi ze nesmi delat bordel. On mi rekne ze me videl jednou vyhodit papirek. Sice to byl uplne malilinkaty papirek, ktery byl oproti jeho bordelu nesrovnatelny, ale je jasne ze uz nebude brat vazne.

    Opavdu je tezke tohle pochopit? Fakt by me zajimalo jak se chovas v realu. Hadam ze to je neco typu: je, hele, tady je hromada bordelu, to je hnusne. No ale kdyz uz tu je, ja tu pridam tady ten obal co ted potrebuju vyhodit, protoze muj prispevek je zanedbatelny vuci te hromade.