Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Konec síťové neutrality v USA od andy - > Kolik je asi ruznejch kavaren kam American...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2017 9:11

    andy (neregistrovaný)

    > Kolik je asi ruznejch kavaren kam American muze jit??

    Tady někdo neví, co to znamená "cenová diskriminace"? Doporučuji si nastudovat trošku ekonomii, tenhle konkrétní příklad je z celkem přístupné knížky: Tim Harford: Undercover economist.

    > Zeptej se nekoho kolik stal bus-listek Praha-Brno a jaky to jezdily sroty nez tam nastoupil Student-Agency, anebo jaky byly ceny u Ceskejch drah predtim nez zacal jezdit Leo Express a ta druha spolecnost....

    A Student Agency a Leo Expres tady začali masivně používat cenovou diskriminaci. Což vedlo k čemu? Že by snížení cen a zvýšení nabídky? Takže když říkám, že cenová diskriminace ze strany ISP může klidně vést k něčemu podobnému, tak v čem je problém?

    > Muzu te ubezpecit ze NIKDO nebude platit MENE, ten nejlevnejsi "balicek" bude stat stejne jako dosud (v lepsim pripade) a VSICHNI OSTATNI co budou chtit pouzivat internet jako dosud si MASTNE PRIPLATI......

    Protože ISP chce prodělat? Že by tady někde neuměl nejen ekonomii, ale i matematiku?

    > Zeptej se kdyztak nekoho starsiho kolik kdysi staly mezimestske hovory pripadne mezistatni, zeptej se kolik se platilo za "balicky" kabelovych TV, a pak se zeptej jak hodne s obema temahle branzema zamaval nastup internetu potazmo bittorrentu, stremovaneho videa a VoIP..........a o kolik je timto pripravil $ =to je presne ten duvod proc si US telco/kabelovky vzdycky praly zadupat ten zpropadenej internet zpatky do zeme- No a ted uz konecne nasli zpusob jak to provest!

    Protože to říkáš? FUD?