Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Konec síťové neutrality v USA od hugochavez - @silhavy "Super!!! Konečně jsme porazili kabelové společnosti tím, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2017 14:19

    hugochavez

    @silhavy
    "Super!!! Konečně jsme porazili kabelové společnosti tím, že krademe obsah!! A na to potřebujeme neutralitu. Jééžiš, tady se fakt najdou perly."

    Ty tvoje vykriky tady akorat dokazujou ze o spouste zpusobu jak lidi vyuzivaj NECENZUROVANEJ INTERNET vis naprosty kulovy=kdyz se podivas na tuhle stranku:
    http://www.jupiterbroadcasting.com/120657/the-bus-factor-bsd-now-224/

    co pod videem vidis??
    Direct Download:

    HD Video MP3 Audio Torrent YouTube

    RSS Feeds:

    MP3 Feed | iTunes Feed | HD Vid Feed | HD Torrent Feed

    A to je presne to co je v ohrozeni= tenhle nadsenec z hovna v garazi udelal VZDELAVACI/IN­FORMACNI internet-TV kterou sledujou tisice lidi po celym svete.

    Spousty lidi taky kdyz uz si ten jeho obsah ZADARMO (coz neznamena ze ON svemu ISP neplati tucnej ucet kazdej mesic) stahnou tak ho taky ZADARMO pres BiTTORRENT seedujou pro ostatni= ja sem 1 z nich.
    A jak je to mozne??
    Protoze neziju ve tvym priblblym svete kde o tom co smim a nesmim rozhoduje nenazranost americky korporace (zatim teda, TTIP k tomu mela vyrazne nakroceno), takze ja i tisice lidi kolem ma moznost ROVNEZ UPLOADOVAT OBSAH aniz bych za to platil Xtra....

    A jak je to mozne? Protoze tady v DK neni non-profit sprosty slovo jako v USA, takze zatimco American je chudak zavrenej v monopolu kterej ho drbe zprava zleva tak ja mam GARANTOVANYCH 50/50, REALNE vsak prakticky vzdy 100/100 BEZ omezovani typu trafiku, bez blokovani portu a bez nejakych perverznich FUPu a podobnych svinstev a za to platim bratru 60dkr/mes coz je neco pres 200CZK, s tim ze novejsi pripojky maj garantovanych 200/200 realne tedy klidne i 350 az 500Mbps za cenu 68dkr =cca 250czk v zemi kde beznej CISTEJ plat je kolem 18-20k dkr....... to jen pro predstavu abyses probral.
    viz https://parknet.dk/
    https://parknet.dk/internet/

    "Nejsmutnější je, že pitomci si neuvědomují, že jakákoliv regulace nás ve výsledku stojí obrovskou spoustu peněz"

    Ne, nejsmutnejsi je ze pitomci si neuvedomuji ze kdyz se korporace pusti ze retezu
    tak prave uzivatele prijdou o spousty penez, ba co vic- jsou drbani stale intenzivneji -viz Amerika dnesnich dnu.