Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Linux From Scratch 8.0, aneb postavte si vlastní Linux od NULL - "Nejnovější hry pro Linux jsou, samozřejmě zdaleka ne...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 3. 2017 18:34

    NULL (neregistrovaný)

    "Nejnovější hry pro Linux jsou, samozřejmě zdaleka ne tolik"

    U toho "ne tolik" bych to zarazil a dál nepokračoval. Většina nových her na linux není a nebo jenom nějak přes něco nějak jak komu to jede . . . Ano, ne každý mastí hry, ale mastí je dost lidí, zvláště mladých a radši sáhnou po widlích kde si i klidně zahrají hry. Tečka.

    ODF vs. MS O: Já vím, však jsem to i napsal. Je to prostě tak. Nehodnotím, ale je to tak . . .

    Ale já netvrdím že je celé systemd, jeho myšlenka a aktivita celá na prd. Ale zcela otevřeně říkám, že prostě pořád něco rozbíjet a polykat všechno okolo sebe je prostě známkou velké chyby. Nikdo neříká, že to mají celé zahodit, ale měli by se nad tím zamyslet. To je jenom tvůj pocit že každý kdo systemd nevelebí je hned nějaký zlý anarchista který jenom boří. Pokud jsi včera nespadl z měsíce tak víš že jsou kolem systemd kontroverzní problémy, a pokud nespadl tak věřím, že když aspoň lehce zapojíš paměť tak si odpovíš. Rozhodně se nenechám znova zatahnout do debaty předlož->dokaž->stejně nic . . . .

    Jenomže kernel a jedna vrstva OS je trošku rozdíl že?