Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Linux už běží na stroji s Apple M1 Pro od neřeknu - to jsou argumenty... :D Pokud to berete takto,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 11. 2021 16:34

    neřeknu

    to jsou argumenty... :D Pokud to berete takto, mohu o Vás říci, že jste klasický český kutil... ;-). Jsem uživatel, fanatik rozhodně ne. 90% lidí chce věci užívat a mít je funkční. To jestli je uvnitř něco řešeto tak či onak je nezajímá.

    Osobně možnost upgrade chci jen u velkého desktopu, u noťasu mě nezajímá. Teď mám 64G ram a 4T disk a upřímně, je mi úplně jedno, jestli je SSD nebo RAM napájena na MB nebo ne. Sám to nikdy měnit nebudu, Macky měním max. do 1.5 roku.

    Na druhou stranu jsem rád, že jsou periférie napájeny na desku, protože např. když jsem měnil u předchozího modelu onu motýlkovou klávesnici, tak jsem dostal i novou baterii. Takže pro budoucího kupce jen lépe. Nebo z jiného pohledu, je tu méně věcí, co mohou začít vrzat.

    Co se týče reklamací, tak jste měl možná špatný servis. Osobně jsem tam přišel, nechal na místě oprávněnost reklamace posoudit, pak se objednaly díly a noťas jsem si odvezl. Jakmile byly díly skladem, noťas jsem odnesl počkal 3h a šel jsem domů s opraveným.

    To co vy tu rozporujete a to co Vám bytostně vadí jsou z mého pohledu hlouposti. To je jako by jste se pozastavoval nad nabíjecími konektory u aut.