Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke zprávičce Logitech přemýšlí nad „věčnou myší“, která bude vyžadovat předplatné.

  • 1. 8. 2024 10:34

    Bleble

    Tak já mám tedy s myši Logitech jiné zkušenosti, tak bych na vašem místě netvrdil nic o pravidlech.

    G500 jsem měl 7 let, jednou jsem musel opravit nalomený kabel, což bylo způsobeno nadměrným namáháním, mojí chybou, protože jsem myš často vozil s sebou a kabelem myš neustále omotával pro přepravu a pak proražený spínač pod kolečkem, také mojí chybou, kdy jsem do myši v agresi mlátil u Diabla 3.

    Novou G502 jsem kupoval spíše kvůli vzhledu, jinak ta G500 stále fungovala. Aktuálně ji mám už 8 let a zatím jsem jen jednou měnil kluzáky, protože již byly poškrábané a myš hůře klouzala. Jinak jí nic není a to jí jako vášnivý hráč opravdu nešetřím.

    Ve firmě používáme levnější bezdrátové Logitech myši a všechny jsou starší pěti let a nic jim není.

    Kamarád má již 9 let MX Master. Má neléčitelnou nemoc zad a často hraje v leže z postele. Pravidelně u toho usíná a často se stává, že se probere s myší pod sebou a ta myš stále normálně funguje, i když dostává fakt zabrat.

    Jestli je model myš za předplatné realizovatelný a může být výdělečný, těžko říci, ale rozhodně bych si netroufl tvrdit, že se myši Logitech pravidelně rozbíjí po skončení záruční doby, spíše naopak, kvalitnější myš těžko pohledat.