Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke zprávičce Logitech přemýšlí nad „věčnou myší“, která bude vyžadovat předplatné.

  • 1. 8. 2024 17:50

    xbastaj

    Nechtěl bych mít myš "jen pronajatou" (nemám rád cokoliv pronajatého). Nikdo tu zatím neřešil otázku co se stane když přestanu platit nájem. Přijede agent od Logitechu a myš mi zabaví? Nebo jí na dálku zablokují?

    Popravdě nechápu co by se na myši mělo aktualizovat. Ovladač k myši jsem naposledy instaloval v MS-Dosu a možná ve W95. A i tam jsem zkusil jeden ze dvou či tří "univerzálních" (microsoft, genius,...). Asi nejsem cílová skupina pro takovéto myši, používám jednoduché myši v ceně kolem 150Kč a jsem spokojený. Za 300Kč očekávám superkvalitní myš.

    Co se týká zkušeností s poruchami myši (učebny na střední škole):
    Když byly myši ještě kuličkové, tak kromě toho, že byl problém s kuličkou, tak se pamatuju, že odcházely kablíky těsně u myši. To jsem u novějších pak neviděl. Klasicky odchází postupně tlačítko a v posledních tak 6 letech u myší odejde snímání kolečka. A to u některých docela rychle - po půl roce používání. Někge Genius ušetřil, protože na starších ze stejné cenové kategorie tenhle problém nebyl. Pak už jen taková klasika: u PS/2 zohýbají kontakty, a největší brutál: žvýkačka na optickém snímači.