Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft Office a Skype budou předinstalovány na Android zařízeních od Lael Ophir - Ad MS... si nechava vyrabet leda tak X-Box,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2015 0:52

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad MS... si nechava vyrabet leda tak X-Box, klavesnice a mysi a na ty at si instaluje, co chce - a co kdyby si třeba výrobci jako Dell, HP nebo Lenovo vybírali komponenty sami? CPU od Intelu, AMD, nebo klidně nějaký ARM, nemusí si ho vyrábět sami. OS s MS, FreeDOS, Linux, ChromeOS, nebo cokoliv jiného chtějí. No nebylo by to krásné? Přesně tak to ale funguje.

    Ad vyrobce... muze dodavat vicero OS - vždyť je výrobci mohou dodávat. Dell nabízel desktopy a notebooky vyjma s Windows i s Red Hatem, teď nabízí Ubuntu, ChromeOS a Android. Servery nabízí s Windows, SLES, RHEL a VMware vSphere. HP nabízí uživatelské s Windows, Androidem a ChromeOS, servery s Windows a Linuxem. Podobně spousta jiných výrobců. A že mají nejvíc modelů s Windows? Samozřejmě, protože se nejlépe prodávají. Kupodivu také tyhle firmy nemají problém s cenou OEM licencí Windows. Na vaší teorii zjevně něco nesedí.