Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft Office a Skype budou předinstalovány na Android zařízeních od Jarda_P - Ne, tohle je ficura Skypu, kterou zavedli nejaky...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 3. 2015 16:23

    Jarda_P

    Ne, tohle je ficura Skypu, kterou zavedli nejaky cas po tom, co to koupil Magorsoft. Tedy jako obvykle, je to ficura, ne bug.

    Pokud se do Skype prihlasite z mobilniho zarizeni, tak vam bude status viset na Online-away jeste 30 dni pote, co vam telefon upadl do Marianskeho prikopu. Nekde nejaky blby server to prevzal za vas a predstira, ze tam jste a az si koupite novy telefon, tak vam zpravu doruci. MS to asi povazuje za mnohem chytrejsi, nez nejake obycejne off-line zpravy, jako treba delal stary hloupy Yahoo Messenger.

    Zabranit tomu lze jen prikazem /remotelogout (pozor na mezeru pred!) v chat okne na PC, ktery vas odloguje od jinych klientu nez ten, kde sedite. Kde vsude jste prihlaseny pak zobrazi prikaz /showplaces.

    Jinak toho, ze vam Skype proti vasi vuli bezi, byste si asi vsiml podle toho, ze se vam telefon plazi a nema skoro zadnou pamet volnou. Minimalne na aslabsim HW.