Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft oznámil Internet Explorer 7+ od Robert Šmol - IE7 je jiste dobra zprava. Zdrava konkurence je...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 5. 2006 9:39

    Robert Šmol (neregistrovaný)
    IE7 je jiste dobra zprava. Zdrava konkurence je vzdy vitana. Jednou z veci ktera se mi na IE7 libi, je nove a JEDNODUCHE GUI. Toto mi pripada krok spravnym smerem. Uzivatel nemusi mit v prvni liste obsahle menu. Tlacitka Stop a Home jsem skoro nikdy nepouzil. Reload zvladne zkuseny uzivatel pomoci Ctrl+R, ostatni to vetsinou nezajima.
    Takze nyni po instalaci FF travim chvilku tim, ze presouvam adress bar do prvni listy, ostranuji zbytecne tlacitka a zbytek opet do prvni listy, search davam k bookmarkam a navigacni lista mi zbyde prazdna. Pokusy na vlastnich rodicich jsem zjistil, ze ani taby nejsou zase az tak hifi. Staci otevrit okno, natukat adresu a enter. Pripadne sipky tam a zpet. Historii zasadne hledaji v adress baru, kde mi pripada ze FF silne pokulhava (zobrazuje kompletni url, kde by napr stacilo jen seznam.cz). Teorie jednoho okna s taby se u nas neujala.

    No ale u FF stejne zustanu a vsem kterym se tomu vyslovene nebrani ho vrele doporucuji.