Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft se připravuje na vyřazení ovládacích panelů z Windows od WIFT - „…modernější a efektivnější prostředí“ Hehe :) „Modernější“ možná, „efektivnější“...

  • 23. 8. 2024 19:30

    WIFT

    „…modernější a efektivnější prostředí“
    Hehe :) „Modernější“ možná, „efektivnější“ ani komínem. Už jen to, že to nastavení lze vždy otevřít jen jako jedno okno, ne jako víc oken na víc místech. Šmatlafounskej přístup, kterej je v tomhle případě úplně na prd a naprosto popírá to, co Windows dělalo Windows.
    Jo, zní to divně, ale já měl opravdu potřebu se hrabat ve více nastaveních najednou - ono stačí, že člověk má něco otevřeného a potřebuje si najedou třeba upravit nastavení obrazovky, čímž to předchozí otevřené nastavení nahradí. Nebo člověk sleduje Windows Update a mezitím potřebuje nastavit něco tuhle a támhle - a do sledování Windows Update už se nedostane, protože to se mezitím zahltilo, takže sice někde v pozadí běží, ale progress už vidět není, kolikrát se člověk dočká až výsledku.
    Říkám těmhle vylepšením „indický produkt“ a mám tohle označení poslední dobou prakticky pro všechno od Microsoftu a Oraclu (což jsou ostatně dvě firmy, s jejichž produkty pracuji na denní bázi).