Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Mnichov úspěšně dokončil přechod na Linux od braqela - Wokna byl zlatý důl. Místní lamy mi tu...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 12. 2013 13:03

    braqela (neregistrovaný)

    Wokna byl zlatý důl. Místní lamy mi tu zvonily 3x za den, že jdou po nich policajti a mají jejich fotku a co mají dělat, že jim už zaplatili několikrát ty 2 000,- a pořád po nich jdou, že mají kradený wokna a jsou u nich v počítači. Mno, tak si účtuju 1 200,- i za každou započatou hodinu bez papírů a když to párkrát tady u domácích lam otočíš, tak je to zlatý důl. To ani nemá smysl čistit, bo jim Tuxem rozdělím disk, vytvořím partišnu v ext4 pro image a zálohu jejich dat aby mi tam nemohli z woken, udělám čistou instalaci, image a pak jen už chodím nahodit systém z image, bo nebudu trávit čas nějakým odhmyzením a zkoumáním, proč je antivir mimo provoz, firewall je plný výjimek naklikaných userem, bo zas když ho omezím uživatelským účtem, tak zas to nebo ono, tak musím skrz kdejakou blbinu dojít.
    Kdežto Clonezillu prezentuju jako speciální antivir :-))) a čistič systému, za pár minut wokna na nohách, zinkasuju a jdu po svým.
    Pak se ulakomili, že študák jim to chodí dělat za pár stovek, viděl tam neznámou partišnu, tak ji smazal a bylo vymalovaný. A přesně to samý co říkáš. User účet jim musím nechat, bo by mi tu byli nastěhovaní všichni. Takže do pár hodin wokna hotový a študák nemá čas a že potřebují aspoň poštu. No a víš jak to dopadá, když se na ženské a PC střídají servisáci. Tak sem jim teda za dvě minutky naklonoval ubuntu windows edition s klasickým gnome ať můžou jet a woknař si pak s tím jejich hnojem dělá co chce. Jenže tak nějak zjistili, že toto jim stačí, nic se nekazí a tak nějak samovolně přešli na Ubuntu windows edition.
    Široká rodina jela ve woknech, furt rozjebaný, tak jsem dal do dualu Ubuntu, že když se jim rozjebou wokna, tak ať mají spojení se světem, než seženou woknařa co jim to dá dohromady. A tak to tak nějak se po rozjebání woken neřešilo, používalo se Ubuntu než se někdo sežene a nakonec u toho zůstalo, s tím, že wokna nepotřebují a když tak, v práci a ve škole nějaký jsou.
    Tož tež widlaře posílám v ty samé místa jako ty.