Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Microsoft: Windows místo Linuxu jako platforma pro OSS od Xerces - Zvláštní je, že když MS s open source...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 5. 2008 16:58

    Xerces (neregistrovaný)
    Zvláštní je, že když MS s open source bojuje, je to špatně. Když ho podporuje, je to také špatně. Cokoliv udělá, je špatně. Je problém opravdu na straně MS?

    Ano, copak to není očividné? :-) A myslím to zároveň vážně. komunita kolem OS a MS jdou po stejné cestě a stejným směrem, jenom MS stále kličkuje, občas se přikrčí a ohlíží dozadu a dokud je o něco vpředu hází za sebe klacky, aby jej nikdo nedostihl. Vývoj kolem OS jde vzpřímeně vpřed, rozhlíží se kolem a dopředu a snaží se všem na stejné cestě pomoci. To je taková alegorie jak to vidím já. Důsledkem toho pro mě nikdy nemůžou být MS produkty lepší. Čestný člověk si s klidným svědomí nekoupí auto o kterém tuší že je kradené přestože by ho to například vyšlo levněji (srovnej čestný člověk s klidným svědomím nebude používat aplikaci někoho kdo se dopustil a dopouští řady pochybných kroků byť v rámci zákona přestože by se mu s ní třeba pracovalo zpočátku snadnějí).