Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Na Windows 10 běží další distribuce: openSUSE od Lael Ophir - Takže když MS víc utrácí za research &...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 1. 2017 10:20

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Takže když MS víc utrácí za research & development a za marketing a sales, tak je to další jasný důkaz, že je těsně před koncem. To myslíte vážně? Nejste náhodou z těch, kdo vidí konec MS za rohem už dvě dekády? :)

    Ad MS nedokáže držet krok a musí se přizpůsobit - to že se firma musí přizpůsobit trhu je přirozené, není tím jestli dokáže nebo nedokáže držet krok. BTW v SGI a Sun zjevně ten krok velmi nedrželi, a v HP a IBM s tím mají dost problém. Jak jsem psal v posledním odstavci: Linux a open source nezabil MS, ale klasické unixové společnosti. A k tomu produkty typu WordPerfect, Lotus SmartSuite, 602Office, 602SQL Server apod. Jak se díváte na tohle? MS prospívá celkem dobře. Naopak SGI a Sun skončili, a HP a IBM bezradně přešlapují.

    Dále bych rád zopakoval otázku: hovořil byste o "obětování OS" kdyby kdyby Amazon začal nabízet v cloudu Windows Server a MS Exchange? Nebo Sun uvedl servery s certifikací pro Windows?