Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Německo připravuje zákon přikazující vytvořit v nových zařízeních backdoor od null null - Přepokládejme, ža jako všechno ostatní, jednou odzkoušené a...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 12. 2017 14:16

    null null (neregistrovaný)

    Přepokládejme, ža jako všechno ostatní, jednou odzkoušené a vyhovující (ovšem kdoví komu) se nasadí v celé EU. Nehledě na to, že němci jsou v EU dominantní.

    Jak je to pak asi ve světle tvého komentáře s tím, že EU je nespravedlivě obviňována ze všeho špatného, jsou jí předhazovány jenom ty "zahnuté banány" a jenom ta ruská propaganda staví ty nebohé občany lživě proti EU, když EU dělá spoustu dobrých věcí?
    Tedy za kolik dobrých věcí vyměníme např. tohle?

    A když to přidáš do celkového obrazu - od sjednocování systémů, importu pracovní síly, zákazu zbraní, evropské armády ... za kolik z toho mohou skutečně rusové a jejich propaganda.

    Zdálo by se že mluvím z cesty a trolluji, ale jen plynule navazuji na tu přestřelku nedávno pod článkem, která se týkala Ruska, EU a podávání informací, propagandy a propagandistických webů a vlastně toho, kdo jak je zlý a jak to myslí dobře ...