Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Nové binární bloby od Nvidie pro GeForce RTX 20/30/40 míří do Linuxu 6.7 od Izak - NVIDIA drivery funguji skvele v Linuxu uz dlouho,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 11. 2023 11:40

    Izak

    NVIDIA drivery funguji skvele v Linuxu uz dlouho, zato ATi/AMD karty jsou v linuxu nepouzitelne - vlastne i ve windows ;-) - tam sice jedou, ale zadna aplikace je nedoporucuje - kazdy jede nativne v CUDA.

    To ze tam mam binarni blob mi nevadi, kdyz to funguje - noveau mam blokovany, je k nicemu, nic neumi, nic pod tim nebezi.

    Mam uz hodne dlouho nvidia karty, jednoho krasneho dne jsme po upgrade jeste RedHatu mozna nejake prvni fedory vyhodil AMD/Ati 3D kartu do kose a jel si hned koupit NVIDIA - od te doby nemam v Linuxu s 3D jediny problem a vse mi vzdy jelo.

    ja to nechapu, vypocetni clutserry na linuxu maji tyemer vyhradne NVIDIA tesla/pascal etc. vse v linuxu jede na nvidia - a nejkdo furt mluvi o problemech? mozna tak nekdo kdo vyzaduje GNU drivery - tak ty nejsou, pokud nekdo pouziva smejd od komunity, tak at nebreci, ze mu nic nefunguje - staci pouzit nvidia drivery a no problem - a vse funguje, vcetne Davinci, Blenderu, Darktable