Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Počítače Dell s distribucí Ubuntu od shadowmaster - Musim souhlasit! Kazdy tady keca jak neco nebude fungovat,...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 7. 2008 20:59

    shadowmaster (neregistrovaný)
    Musim souhlasit!

    Kazdy tady keca jak neco nebude fungovat, ale opak je pravdou....

    Nainstalil jsem 8.04 Ubuntu Hardy Heron na D430 primo z media a vsechno co na tom
    notasu bylo za HW jelo... Resil jsem snad jedinou vec ... AT commandy k modemu, ale tam jsem ve finale zjistil svoji blbost kdyz jsem si tam omylem strcil simku s pinem.... To bylo rocarovani kdyz jsem to zjistil, vymenil a GSM modem frcel :D
    Proste sit, wifi, bluetooth, grafika, zvukovka, ctecka karet, luxusni chovani s externim lcd a dokynou.... A jeste jednou podotykam rovnou z instalacniho media!
    Kolik instalaci driveru potrebujete narvat do ciste instalace Windows, aby jste mohli rict, ze jste toto vsechno rozchodily? Rozhodne cista instalace WinXP bude jak dite v plenkach... zijici , ale neohrabane. (podotykam chytraci co reknou, ze maji rovnou XP instalacku od Dellu me nezajimaji... , ja nemam Ubuntu od Dellu, ale z webu ubuntu!)
    Ja jsem s Ubuntu na Dellu maximalne spokojenej....

    Musel jsem si pichnout, nebot poslouchat vase idealisticke problemy je ubijejici, kdyz vim, ze realita je trosku jina.... (minimalne s D430)