Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Podíl Linuxu na Steamu klesl pod jedno procento od j - Ale vis, tohle BFu nezajima. Ten chce obrazek...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 5. 2015 8:30

    j (neregistrovaný)

    Ale vis, tohle BFu nezajima. Ten chce obrazek na plose, na ten klipnout a hrat. Vazne nechce resit pro kazdou vec jinou verzi wine, jinou konfiguraci ...

    A jak sem psal, problemy maj i nativni hry. Ve widlich (trebas) vemes joy, pripojis ... a hrajes. V tuxovi stravis odpoledne jeho rozchozovanim (pokud to nahodou neni neco, co ma doma tvurce distra). A stejne ti v polovine her nebude fungovat.

    Hele, onehda sem trebas testil v tuxovi rozchodit wotko. Spustilo se, zdalo se vse OK .. nez sem hrabnul na mys. Nereagovala. Pak sem vystrachal, ze wotko si cte primo z HW ... coz je sice prasarna, ale ve widlich chodi. Jo, za cca 3/4 roku to uz chodilo ... ale BFu nehodla cekat 3/4 roku.

    Nebo ... mam case, v nem je LCD a IRko k tomu. Rozchodit to v tuxovi = 1/2 den googleni a konfigurace, aby to ve finale fungovalo tak z 50%. Na dalkaci je trebas analogovej kloboucek, kterej v tuxovi proste nerozjedes, protoze na to tak maximalne namapujes 4 klavesy. Navic se ti to prakticky s kazdou aktualizaci rozesere (protoze kdo by pouzival IR rozhrani, ze).

    Zkratka se da rict, ze realizovat na tuxovi to, co by se dalo nazvat zabavnou casti IT stoji nemaly usili, ktery ani nemusi byt korunovano uspechem.