Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Porovnání Google Maps a Nokia Drive od Lael Ophir - Já jsem zkoušel následující: - TomTom. Naviguje dobře, má...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 8. 2012 18:54

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Já jsem zkoušel následující:
    - TomTom. Naviguje dobře, má slušný interface, dopravní informace, profily průjezdnosti (teď už i v ČR) a upozornění na rady (včetně mobilních). Mapy pro Evropu, USA a některé dovolenkové destinace. Bohužel není k dispozici pro Windows Phone.
    - Garmin Mobile XT. Tragická aplikace s děsivým interfacem, neskutečně pomalé překreslování. Základní dopravní informace včetně ČR. Má ale dobré mapy, a to i pro značnou část rozvojového světa.
    - CoPilot Live. Interface nic moc, dal jsem přednost TomTomu.
    - Navigon Europe. Dobrý interface (na WP7), dopravní informace (zatím jen mimo ČR), kvalitní routování. Bohužel mapy jen pro Evropu a USA.
    - Různé free, low cost a open source příšernosti. Ani jedna z nich bohužel nesahala běžným komerčním aplikacím ani po kotníky. Ne že bych měl něco proti úspoře peněz, ale produkt musí na prvním místě fungovat.

    Rád zkusím na podzim Nokia Drive. Jako nejzajímavější vidím mapy, které pokrývají i značnou část rozvojového světa. Nejspíš skončím na kombinaci Navigonu pro Evropu a Nokia Drive pro zbytek světa.