Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Připravuje Google vlastní tablet s Androidem? od Zrzka - To vsechno se da v nouzi pouzit i na iPadu....

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 4. 2010 8:41

    Zrzka
    Stříbrný podporovatel

    To vsechno se da v nouzi pouzit i na iPadu. Tedy krome strihu videa. Ale to by na tom delal jenom sadomasochista (mysleno na netbooku).

    Jiny OS? Ale ja si kupuju veci podle os a toho co mi nabizi. Proc si mam kupovat neco a potom na tom menit os? Chci to koupit a pouzivat. Prinest, zapnout a pouzivat. Na hrani jsem mel cas na vysoke. Ted na nej cas nemam a vzdy kupuju zarizeni pro specificke ucely.

    Na kolika sw klavesnicich jste psal? Psal jste na iPadu? Ne, tak proc to komentujete? Je to zase modni trend, hazet spinu na Apple?

    Nechapete jednu vec. Prosel jsem si Windows, Solaris, Linux jsem mel pres 10 let a zakotvil jsem u Applu? Proc? Protoze vsechno funguje a ja vim, ze rano zapnu a pracuju. Na Windows, Linuxu, jsem porad resil nejake problemy s ovladaci, uspavanim, … To tady neresim. A ted muze prijit vytka, ze to bezi na omezenem hw. Jenze To zajistuje stabilitu a minimalizuje problemy. Vubec mi to nevadi. Nejsem ovce, nikomu to nevnucuji, ale jelikoz potrebuji byt produktivni, volim zarizeni Apple a jsem spokojen. Nekomu to vyhovuje, nekomu ne, ale to jsou osobni preference. A co vlastne nechapete? Zadna vec nebude vyhovovat vsem a kazdy si kupuje podle vlastnich potreb. Nelibi? Nekupujte. Ja si taky nekoupim motorku, protoze nemam tu potrebu. Ale nebudu z auta hulakat, ze maji kram, protoze na ne bude v desti prset.

    Nema smysl valcit a debatovat o tom, co se na konzumaci obsahu hodi vic. Pro kazdeho je obsah neco jineho, praci take kazdy delame jinak, … No a z toho plyne, ze kazdy pouziva to, co mu nejvice vyhovuje.