Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke zprávičce Prodej softwaru firmy Kaspersky bude v USA kvůli vazbám na Rusko zakázán.

  • 25. 6. 2024 14:49

    Wasper

    @Zdeno Sekerák: Canada Bill C-63 (nespléct s Bill C-36, který je o 2 roky starší, také na téma hate speech, a mnohem mírnější), a pak třeba k případům zrovna aktuálně Maya Forstater byla poslední rok buzerována (ve smyslu vyšetřování jako forma trestu, kdo zažil u nás komára tak ví) kvůli tweetu (těch jmen by se dalo najít stovky).

    @Danny: Jo, za totáče to tu bylo hrozný, za Hitlera ještě víc. A kdyby nás dobil a dobyl rusák, tak by to bylo ještě horší - viz Ukrajina. Nicméně neřeším válku (jejíž konec by se velká část z nás asi nedožila a pokud bychom byli zabiti, tak by to - opět viz Ukrajina, bylo pravděpodobně na základě toho, že Ivana bolel zub a ne promyšleného monitoringu). A dokud je tu mír, tak vlastní vláda + Bruselská nadvláda jsou primární nepřátele, kdo nám, opakuji, coby řadovým občanům, může škodit.

    @Jiří Eischman - souhlas, pokud máte ambice v politice nebo vysokém managementu, pak souhlas, musíte si dávat pozor na naprosto všechno (bohužel včetně toho veřejně neříct něco, co za 20 let bude nekorektní), ale to je trochu jiný use case, a týká se mizivého procenta z populace. Navíc toho procenta, které by se mělo dokázat chránit samo.