Hlavní navigace

Názor ke zprávičce RapidShare extrémně zpomalil stahování neplatícím uživatelům od ales - Od té doby, co byl ten humbuk kolem...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 2. 2012 10:38

    ales (neregistrovaný)

    Od té doby, co byl ten humbuk kolem Megauploadu lze pozorovat oživení na torrent síti. (S magnet linky a zapnutým šifrováním.) Můžete to omrknout třeba na thepiratebay.org.

    Stahuje se dál i z úložišť, jak můžete pozorovat na místech jako je rlslog.net, directdownload.tv, tvlog.me, atd. Provoz se jen přesunul jinam: wupload.com, share-online.biz, netload.in, ul.to, freakshare.com, depositfiles.com, atd. V naší zemi jede na plný plyn hlavně uloz.to.

    Děje se tak za užitečné asistence stahovacích manažerů, jako je jDownloader.org. Shahovací manažery umějí prověřovat linky, čekat stanovenou dobu, dodávat vám okénka s captcha (rozeznáním které prokážete, že jste nejen člověk, ale i věštec), provedou rozbalení (i z heslem), archivy smažou a předloží vám soubor s vašim oblíbeným seriálem nebo filmem na zlatém podnosu.

    Rapidshare.com si svým opatřením dořezává větev, kterou si začal řezat změnou tarifů a zastavením vyplácení odměn za sdílení, jak se pravděpodobně pamatujete. Už dlouho neplatí, že "všechno je na Rapidu".

    Některé věci zanikly (například výborný release log Mukki.org), jiné přetrvaly, další, třeba piratebees.com, se chystají.