Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Roskomnadzor pohrozil ruské Wikipedii zablokováním kvůli heslu o ruské invazi na Ukrajinu od Lukas1500 - vlámal jste to sem nejspíš jenom proto aby...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 3. 2022 15:00

    Lukas1500

    vlámal jste to sem nejspíš jenom proto aby to vypadalo, že něco jako uvádíte na pravou míru.
    Vlámal jsem to sem proto, že pořádek na území Ukrajiny mají udělat Ukrajinci. Nebo OSN?

    Nějaký zdroj té rezoluce? Takovou jsem nenašel. Myslím, že ani jedna strana je tam nechtěla a nikdy se o tom nehlasovalo.
    Dobrá, rezoluce nebyla, jen návrh. A nebylo by to lepší řešení než Minské dohody?
    "Po pádu Debalceva do rukou proruských rebelů schválila ukrajinská Rada národní bezpečnosti a obrany (SNBO) návrh prezidenta Porošenka pozvat do země mezinárodní mírové jednotky OSN. Moskva tuto iniciativu rázně odmítla jako snahu zničit minské dohody."
    https://www.lidovky.cz/svet/porosenko-pozada-osn-o-vyslani-mirovych-jednotek-na-ukrajinu.A150219_073448_ln_zahranici_ele

    Úplně stejně inteligentně byste se mohl zeptat proč utíkají na západ muslimové a zavádí tady své praktiky.
    A odpověď by možná byla stejná. Vycházím z toho, že člověk volí nohama. Když se mu to někde nelíbí, odchází jinam. Bohužel si s sebou bere i svoje zvyky nebo kousek toho, před čím utíkal. Rusové i Muslimové by tedy měli nechat své zvyky doma nebo tam s nimi zůstat.

    Proč to dělají USA a Čína? Proč EU připojuje země? ... až si na to odpovíte, najdete odpověď na svou otázku.
    USA a EU násilně připojuje země? To mi prosím nejprve připomeňte které. Jako že by třeba USA uspořádaly v Afghánistánu referendum o připojení k USA?