Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Rusko chystá státní procesory Bajkal postavené na ARM od Jirka1 - Nepodsouvejte mi opět něco, co jsem nenapsal, tahle...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2014 18:29

    Jirka1 (neregistrovaný)

    Nepodsouvejte mi opět něco, co jsem nenapsal, tahle vaše taktika je trapná. Všichni soudruzi v KGB jistě neměli chirurgicky odstraněný mozek, stejně jako ho neměl Hitler. Inteligence u některých znamená spíš všehoschopnost. Pokud někdo vstupoval do Čeky=NKVD=KGB, tak hned od začátku věděl, do čeho jde. Pokud to nevěděl, tak na to praxí musel přijít. V podstatě to byla zločinecká organizace, jakou bylo v Německu Gestapo. Naše STB proti nim byla parta beránků.
    Putin nevymýšlí žádnou reformu kapitalismu, nejde o nic nového, jen dělá to, co známe z Evropy před 90 lety - klasický fašismus Mussoliniho typu. Díky tomu, že byl do funkce jmenován, obešel se bez počátečního násilí a pochodu na Řím. Ale to, co buduje, je fašistický stát s jedním geniálním vůdcem, stranou pro masy, potlačenou opozicí, silnou policií a armádou, imperiálními choutkami. A také podnikáním státu společně s oligarchickými skupinami (rodinami), které má jako nejvyšší vůdce pod kontrolou. Tím uklidnil divoká 90. léta - ne že by nastolil spravedlnost, ale nastolil pořádek tím, že se stal kápem.