Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Ladis - I kdyby ten JavaScript byl rychlejší než zpackaná...

  • 3. 8. 2024 15:25

    Ladis

    I kdyby ten JavaScript byl rychlejší než zpackaná akcelerace na GPU? Vždyť Chrome na Windows má nejpomalejší vykreslování ze všech prohlížečů.

    Aha, takže ve Firefoxu vypnuté a Chrome pro Android to dostal až v poslední verzi. Takže bude trvat měsíce, než to probublá do ostatních prohlížečů.

    zstd je jen jeden z dalších algoritmů komprese. Ještě řekněte, že Safari žádný nemá. Mimoto opět půlka prohlížečů na mobilech to neumí, kde to přitom má největší význam (placená data). Navíc uživatel Apple není socka a pár MB navíc nemá problém zaplatit.

    Stejně tak bych mohl já vypíchávat funkce, které má Safari a Chrome ne. Umí např Chrome na desktopu obarvit vršek UI podle toho, jak definuje webová stránka? Protože např to (estetika) a delší výdrž na baterii uživatel vidí. Naopak k čemu mu je nějaká nová funkce pro webové aplikace, když ten uživatel nečekal a už 10 let na to používá dedikovanou aplikaci?