Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Ladis - > To, že se živíte něčím podobným, neznamená,...

  • 3. 8. 2024 21:21

    Ladis

    > To, že se živíte něčím podobným, neznamená, že víte dobře, co se děje v sousedních oborech. To vaše googlení Reactu bylo dostatečně výmluvné.

    A ta vaše neznalost WebAssembly taktéž.

    > To je důvod, proč to nemá být ve webové aplikaci nikdy?

    Google si tam může přidat, co chce. Ale nemůže nutit ostatní, to by byla totalita.

    > Oni jsou jejich uživatelé nějak zpomalení?

    Je to jiný ekosystém.

    > Aha, a několik dalších let od odladění do implementace čeká proč?
    > Jo, a pak počká ještě několik let.

    Musí se najít využití. Ne jen nějaké demo.

    > A nebude to podobné, jako když jste tvrdil, že Apple dbá na výkon a výdrž na baterii, a pak doporučujete vykreslovat celou stránku do canvasu nebo stahovat z internetu větší objem dat?

    Záleží, co je jak hardwarově akcelerované. Pamatujete třeba, když na starších počítačích lidé vynucovali na Youtube h264 místo vp9?

    > Nativní aplikace ovšem neběží ve webovém prohlížeči. Uživatelé si neradi k webu instalují ještě nějakou další aplikaci, aby web mohli používat. Napadá vás vůbec nějaká běžně užívaná webová stránka, která by závisela na doinstalování nativní aplikace? Navíc ty nativní aplikace pak musíte mít pro každou platformu zvlášť.

    Jen jsem vám ukazoval, jak lidé "přežívali", než Google přidal potřebnou funkci do prohlížeče.

    > Je zvláštní, že Blink nebo Gecko takový problém nemají.

    Protože tam není ta vazba na uživatele. Pro Google je Chrome cílení reklam a Firefox používá 1 % lidí, takže je vlastně jedno, jestli něco rozdrbá.