Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Filip Jirsák - Já to napsal, ale vy jste si to...

  • 5. 8. 2024 8:48

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    Já to napsal, ale vy jste si to odfiltroval.
    Já jsem se ptal, co jsem napsal špatně o WebAssembly. To znamená o WebAssembly obecně, ne o vašem vztahu k WebAssembly. Na to jste neodpověděl nic. Místo toho pořád řešíte váš vztah k WebAssembly, o kterém já jsem nenapsal ani čárku.

    Ale já ji v tom Reactu přiznal (React JS vs React Native).
    Naposledy, když jste psal o Reactu, jste blábolil nesmysly. To nevypadá jako přiznání, že o tom nic nevíte.

    Navíc nejde jen o ten React. Psal jste nesmysly o Reactu, o WebAssembly, o pluginech, o konci IE, o webových standardech – takže je otázka, proč vlastně diskutujete o něčem, o čem nic nevíte.

    Ale ten React, který prý vyučujete, ne.
    Takhle to dopadá, když si nedokážete přiznat chybu. Já být na vašem místě a někdo mne upozornit, že možná váš komentář interpretuju špatně, tak si odroluju zpátky nahoru a ten komentář si znovu přečtu. Abych se přesvědčil, zda není chyba na mé straně, zda jsem si ho náhodou nezapamatoval jinak.

    Takže co jsem v tom komentáři doopravdy napsal?

    […] já programuju webové aplikace přes dvacet let, React školím […]
    Je to souvětí, jsou tam dvě nezávislá sdělení. První sdělení je, že webové aplikace programuju přes dvacet let. O jaké technologie se jedná tam není uvedeno – záměrně, protože ty technologie se v průběhu času proměňují. Druhé sdělení je, že React školím. Tam ale zase není uveden žádný časový údaj. Čas nebyl důležitý. Podstatné bylo to, abyste se netočil na tom, že to, že pracuji s webovými technologiemi, neznamená, že vím něco o Reactu. Což ostatně víte z vlastní zkušenosti, že možná s webem něco děláte, ale o Reactu nevíte nic.

    Takže kdybyste si ten komentář dohledal a znovu si ho přečetl, musel byste zjistit, že tam není napsáno, že se Reactu věnuju dvacet let. Stejně tak když jsem vás podruhé upozornil na odkazované globální statistiky podílu prohlížečů, musel byste přijít na to, že Edge legacy podle nich měl ve závěru svého působení větší podíl, než IE. Jenže vy si prostě nepřipouštíte, že byste se mohl mýlit. A v tom je právě mezi námi rozdíl – já si věci ověřuju.