Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Filip Jirsák - Já těch "čárek" vidím hodně. Já jsem o vašem...

  • 5. 8. 2024 11:57

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    Já těch "čárek" vidím hodně.
    Já jsem o vašem vztahu k WebAssembly nenapsal opravdu nic. Vše, co jsem psal o WebAssembly, jsem psal obecně o WebAssembly. Jak to používáte vy je mi úplně jedno.

    A co je na tom špatně? Vy jste se zmohl jen na urážení.
    Psal jsem to už několikrát. Bavíme se o webu, tedy o Reactu, vy do toho mícháte React Native. Píšete, že JSX je nějaký subset něčeho. Že se React kompiluje. Že se používá JavaScript v Reactu. Nic z toho není pravda.

    Všechno (kromě Reactu, který jsem přiznal) jde ověřit za 5 sekund na Googlu (pro retardované, to neznamená, že moje znalosti jsou na úrovni "5 sekund na Googlu", ale že se narozdíl od vás snažím hledat zdroje).
    No a tak proč jste si to neověřil před tím, než jste ty nesmysly napsal?

    Naopak, narozdíl od vás se nevyjadřuju ke článkům z oborů, kterým se nevěnuju.
    To záleží na tom, jak široce si nadefinujete obor. Tady se evidentně vyjadřujete k věcem, kterým nerozumíte.

    Ale já jsem chybu přiznal. Vy ne.
    Ne, vy jste chybu nepřiznal. Vy jste akorát napsal, že se o tom dál nechcete bavit. A zůstala spousta dalších chyb, na kterých dál trváte.

    Já jsem chybu v této diskusi nepřiznal, protože jsem tu zatím žádnou chybu neudělal. O čemž svědčí i to, že jste zatím upozornil pouze na jednu moji domnělou chybu. A to že jsem se vyjadřoval k tomu, jaký je váš vztah k WebAssembly – přičemž já jsem se k ničemu takovému nevyjadřoval, protože je mi upřímně jedno, co vám na WebAssembly vyhovuje či nevyhovuje nebo proč ho používáte.

    Točíte se tu jen vy, i když jsem uznal chybu a dal vám možnost odejít ze vztyčenou hlavou.
    Já od vás žádnou možnost odejít se vztyčenou hlavou nepotřebuju.

    Podle vás je věta „a ten React jsme naštěstí už taky dořešili“ uznání chyby?

    Však jsem psal "skoro do konce", ne do úplného konce.
    Napsal jste tohle:
    Co si pamatuju, tak i těsně u konce existence IE měl furt větší podíl než nástupce Edge (UWP).
    Mezi koncem legacy Edge a koncem IE uběhly čtyři roky. To je podle vás „těsně“? A pokud měl IE více než čtyři roky před koncem větší podíl, než tehdejší Edge, o čem to vypovídá? Bavili jsme se původně o tom, jestli uživatelé přestali používat IE sami, nebo jestli jim ho Microsoft nějak násilně utnul. Připadá vám to, že měl IE čtyři roky před koncem podpory ze strany Microsoftu, podíl méně než jedno procento, že ho uživatelé používali?

    Tohle vaše puntíčkaření (např. čárka ve větě s Reactem)
    Ta čárka je tam proto, že odděluje dvě věty v souvětí. Bez čárky by to nedávalo žádný smysl. Nemůžu za to, že neumíte česky.

    vám znemožňuje se posunout dál.
    Já se ale nechci posouvat dál od faktů, jako vy.

    Tohle tady řešíme už nekolik dní.
    Ano, už několik dní tu řešíme, že plácáte nesmysly. Netušil jsem, že to, že něco nevíte a vymýšlíte si, vás posouvá dál. Mne teda dál posouvá přesný opak – že se něco nového dozvím.

    Já narozdíl od vás naopak umím uznat chybu a posunout se dál.
    Tak směle do toho, příležitostí jste si tu vytvořil mnoho. Naposledy to, že jsem někde měl tvrdit, že dvacet let používám technologii starou deset let. Tam se vám nějak nepodařilo chybu uznat, místo toho se vymlouváte na to, že jsem puntičkář, když trvám na tom, že to souvětí má jenom jeden možný význam a ta čárka tam není na okrasu, ale proto, že bez ní by to nedávalo žádný smysl.