Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Ladis - > Já jsem o vašem vztahu k WebAssembly...

  • 5. 8. 2024 12:16

    Ladis

    > Já jsem o vašem vztahu k WebAssembly nenapsal opravdu nic. Vše, co jsem psal o WebAssembly, jsem psal obecně o WebAssembly. Jak to používáte vy je mi úplně jedno.

    Jedno vám to není, když to tu musíte furt opakovat.

    > Psal jsem to už několikrát. Bavíme se o webu, tedy o Reactu, vy do toho mícháte React Native. Píšete, že JSX je nějaký subset něčeho. Že se React kompiluje. Že se používá JavaScript v Reactu. Nic z toho není pravda.

    Ten JSX se kompiluje/tran­spiluje. Zbytek jsem uznal, ale vy to furt otevíráte?

    > No a tak proč jste si to neověřil před tím, než jste ty nesmysly napsal?

    Vyjma toho Reactu to vše ale platí (kromě toho, že to jsou technologie, v kterých dělám).

    > To záleží na tom, jak široce si nadefinujete obor. Tady se evidentně vyjadřujete k věcem, kterým nerozumíte.

    Opět, jen ten React. Vše ostatní platí.

    > Já jsem chybu v této diskusi nepřiznal, protože jsem tu zatím žádnou chybu neudělal. O čemž svědčí i to, že jste zatím upozornil pouze na jednu moji domnělou chybu. A to že jsem se vyjadřoval k tomu, jaký je váš vztah k WebAssembly – přičemž já jsem se k ničemu takovému nevyjadřoval, protože je mi upřímně jedno, co vám na WebAssembly vyhovuje či nevyhovuje nebo proč ho používáte.

    Udělal jste hodně chyb, ale neuvědomujete si to.

    > Já od vás žádnou možnost odejít se vztyčenou hlavou nepotřebuju.

    Tak si tu plkejte dál.

    > Podle vás je věta „a ten React jsme naštěstí už taky dořešili“ uznání chyby?

    Ano, protože jsem neodporoval tomu, co jste napsal.

    >> Však jsem psal "skoro do konce", ne do úplného konce.
    > Napsal jste tohle:
    >> Co si pamatuju, tak i těsně u konce existence IE měl furt větší podíl než nástupce Edge (UWP).
    > Mezi koncem legacy Edge a koncem IE uběhly čtyři roky. To je podle vás „těsně“? A pokud měl IE více než čtyři roky před koncem větší podíl, než tehdejší Edge, o čem to vypovídá? Bavili jsme se původně o tom, jestli uživatelé přestali používat IE sami, nebo jestli jim ho Microsoft nějak násilně utnul. Připadá vám to, že měl IE čtyři roky před koncem podpory ze strany Microsoftu, podíl méně než jedno procento, že ho uživatelé používali?

    Ano, po většinu z těch čtyr let vedl IE nad Edge (UWP). Ono taky první roky byl prakticky nepoužitelný. Spousta webů v něm byla rozbitá, nejelo tam např. Javové prihlášení do Komerční banky (Edge měl whitelistovaný jen plugin pro Flash, jiné ne) nebo embedované komentáře Disqus (ty tam nejely až do poslední verze legacy Edge).

    > Ta čárka je tam proto, že odděluje dvě věty v souvětí. Bez čárky by to nedávalo žádný smysl. Nemůžu za to, že neumíte česky.

    Váš problém je, že i když jsem tu chybu uznal, vy ji tu furt točíte jak zacyklená deska.

    > Já se ale nechci posouvat dál od faktů, jako vy.

    Proto si tu ty fakty furt vyměňujeme ;-)

    > Ano, už několik dní tu řešíme, že plácáte nesmysly. Netušil jsem, že to, že něco nevíte a vymýšlíte si, vás posouvá dál. Mne teda dál posouvá přesný opak – že se něco nového dozvím.

    Ano, už několik dní tu řešíme, že plácáte nesmysly. Netušil jsem, že to, že něco nevíte a vymýšlíte si, vás posouvá dál. Mne teda dál posouvá přesný opak – že se něco nového dozvím.

    > Tak směle do toho, příležitostí jste si tu vytvořil mnoho. Naposledy to, že jsem někde měl tvrdit, že dvacet let používám technologii starou deset let. Tam se vám nějak nepodařilo chybu uznat, místo toho se vymlouváte na to, že jsem puntičkář, když trvám na tom, že to souvětí má jenom jeden možný význam a ta čárka tam není na okrasu, ale proto, že bez ní by to nedávalo žádný smysl.

    O jakých příležitostech tu mluvíte? Zkusil jste např. napsat komentář bez urážek? Pak bych vám klidně nechal "poslední slovo", na kterém tolik lpíte :-)