Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Filip Jirsák - Ten JSX se kompiluje/tran­spiluje. JSX není React. Vyjma toho Reactu...

  • 5. 8. 2024 14:43

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    Ten JSX se kompiluje/tran­spiluje.
    JSX není React.

    Vyjma toho Reactu to vše ale platí
    Neplatí. WebAssembly se nepoužívá jako náhrada pluginů. WebAssembly neumožňuje obejít chybějící podporu standardů ze strany prohlížeče. Moderní webové frameworky se nekompilují do WebAssembly. Internet Explorer prakticky skončil na nezájem uživatelů dávno před tím, než Microsoft oficiálně ukončil jeho podporu. Ve všech případech vy jste tvrdil něco podstatně jiného.

    Ano, po většinu z těch čtyr let vedl IE nad Edge (UWP).
    Za prvé, po většinu z těch čtyř let byl Edge (UWP) už nahrazen Edge (Chromium). Za druhé, jak ukazuje mnou odkazovaná statistika, Edge (UWP) předběhl IE už v průběhu roku 2019. Neporovnáváte náhodou IE s Edge legacy v době, kdy už byl Edge legacy nahrazen Edge založeným na Chromiu?

    Váš problém je, že i když jsem tu chybu uznal, vy ji tu furt točíte jak zacyklená deska.
    Ne, vy jste tu chybu neuznal, místo toho jste se vymlouval, že jsem puntičkář, který bazíruje na čárce – aniž byste se trápil tím, že bez čárky by to nedávalo žádný smysl.

    Proto si tu ty fakty furt vyměňujeme ;-)
    Akorát je ta výměna poněkud jednostranná.

    Ano, už několik dní tu řešíme, že plácáte nesmysly.
    Škoda, že jste za celou dobu přišel s jediným mým údajně nesmyslným tvrzením, které se mělo týkat toho, proč vy používáte WebAssembly – přičemž já jsem o ničem takovém nepsal.

    O jakých příležitostech tu mluvíte?
    Mluvím o tom, že jste tu napsal mnoho věcí, které nejsou pravda. Například jste napsal, že jsem někde tvrdil, že mám 20 let zkušeností s technologií, která je stará 10 let. Když jsem vám to vyvrátil, reagoval jste na to takto:

    Tohle vaše puntíčkaření (např. čárka ve větě s Reactem) vám znemožňuje se posunout dál.
    Tomu říkáte uznání chyby?

    Další věci, které nejsou pravda, jsem jmenoval už v předchozích komentářích. Chcete to i s citáty a s odkazy?

    Podstatné je to, že velká část toho, co jste napsal, není pravda. Takže vaše závěry jsou k ničemu, protože po odstranění nepravd z tvrzení, ze kterých vycházíte, nezbyde skoro nic.

    Zkusil jste např. napsat komentář bez urážek?
    Já jsem v této diskusi nenapsal jedinou urážku. To, že blábolíte nesmysly, není urážka, je to pouhé konstatování faktu po té, co jste byl několikrát upozorněn, že je to jinak, ale vy jste na těch nesmyslech trval.

    Pak bych vám klidně nechal "poslední slovo", na kterém tolik lpíte :-)
    Zase jenom váš další výmysl. Mohl bych o vás napsat totéž.