Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově.

  • 6. 8. 2024 9:34

    Ladis

    > Tak jste si to ověřil špatně. Protože jediné, co jste si měl ověřit, je to, zda je možné s tím programovat webový frontend.

    Však to jsem udělal, dokonce vyzkoušel jejich ukázkovou aplikaci. Ale oni to v další verzi odstranili. Kdo mohl čekat, že to bude druhý GNOME, aby nová verze umělá míň než stará.

    > Navíc to po rychlém googlení nevypadá, že by .NET MAUI někdy podporoval webový frontend nebo Linux.

    Přechodem z hranatých rohů (UWP) na kulaté to přejmenovali na MAUI (nevím přesně, jak se to jmenovalo předtím - z UWP aplikací to bralo jen UI toolkit).

    > Prima. Teď to ještě bude chtít doladit, abyste nenapočítal do dvou i když je počítaná věc jenom jedna.

    Takže vám to nestačí 2x? Kolikrát se mám ještě omlouvat?

    > To, že vás něco nezajímá, neznamená, že to neexistuje. Celou dobu se tu bavíme o obecných vlastnostech pluginů (nebo vašich třech pluginů) a WebAssembly. Jestli vás ty vlastnosti zajímají nebo nezajímají je irelevantní.

    To, že vás něco zajímá, neznamená, že mě taky. Celou dobu se tu bavím o konkrétních vlastnostech pluginů (mých třech pluginů) a WebAssembly. Jestli vás ty vlastnosti nezajímají nebo zajímají je irelevantní.

    > Ale nebyla to podstata pluginů.

    Jediná správná podstata pluginů (TM)

    > To je jako kdybyste tvrdil, že osobní auto nahrazuje náklaďák, protože si v něm stejně jako v náklaďáku můžete zvolit barvu potahu na sedačku.

    To říkáte tady v Česku, kde se osobák volí podle velikosti kufru a podpoře tažného zařízení?