Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově.

  • 6. 8. 2024 16:46

    Ladis

    > Chcete říct, že tu verzi .NET MAUI s odstraněnou podporou WebAssembly vydal Microsoft včera? Protože tím, že jste si to měl ověřit, jsem myslel těsně před tím, než jste napsal komentář.

    Vy si kontrolujete update reporty každé aplikace a knihovny, když o ní mluvíte?

    > Tak to dělám já. Pokud si něčím nejsem jistý, ověřím si to před psaním komentáře. Pokud si něčím jsem jistý, ale někdo to v diskusi rozporuje, před psaním dalšího komentáře si to ověřím. Proto se nestává moc často, že bych napsal do diskuse něco, co by bylo fakticky špatně.

    Já si to pamatoval přesně, jako by to bylo včera.

    > Zase jste buď vůbec nepochopil, co jsem napsal, nebo na to reagujete demagogickým překrucováním. Tvrdíte, že jste se omluvil dvakrát, ale přitom první omluvu nedokážete citovat, neodkážete ji odkázat. Vypadá to, jako kdyby neexistovala.

    Proto jsem se pro jistotu omluvil i podruhé ;-)

    > Celá debata se týkala obecných vlastností prohlížečů. Pokud jste si myslel, že ta zprávička o Servo Engine byla určena konkrétně vám a vývojáři Serva vám chtěli poslat e-mail s tím, co nového Servo umí, a omylem se to objevilo jako zprávička na Rootu, pak jste se spletl. Byla to obecná zprávička určená všem, rozjela se debata o genealogii jader webových prohlížečů (neřešilo se, který prohlížeč jste používal vy) a padla otázka, proč obecně Safari čím dál víc vadí webovým vývojářům.

    Možná debata ve vaší hlavě.

    > Ano, mohlo mne varovat, že jste v prvním komentáři řešil, jaký prohlížeč jste používal vy. Ovšem v ostatních komentářích jste nepsal „já“, ale „uživatelé“, takže jsem se domníval, že píšete obecně o vlastnostech prohlížečů; o tom, co dělá většina uživatelů; o tom, co dělá většina vývojářů.

    Já plus minimálně jeden další, to už je množné číslo.

    > Pokud celou dobu píšete jenom o tom, co používáte vy, pak se omlouvám, že jsem se k tomu vyjadřoval – neměl jsem nikdy v úmyslu vyjadřovat se k tomu, co používáte vy. Pokud jste někdy viděl plugin, který manipuloval s webovou stránkou (pracoval s DOMem) nebo používal jakékoli jiné web API prohlížeče, zajímalo by mne, co to bylo.

    Omluva přijata.