Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Filip Jirsák - Vy si kontrolujete update reporty každé aplikace a...

  • 6. 8. 2024 19:02

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    Vy si kontrolujete update reporty každé aplikace a knihovny, když o ní mluvíte?
    Ne, ale pokud bych tvrdil, že knihovna podporuje WebAssembly a někdo by mi tvrdil, že nepodporuje, tak si otevřu aspoň hlavní stránku té knihovny. Třeba abych zjistil, proč dotyčný nabyl dojmu, že WebAssembly nepodporuje. A protože bych na úvodní stránce uviděl velký obrázek s vyjmenovanými iOS, Android, macOS a Windows (celkem vtipné, že jsou Windows až poslední…), zbystřil bych a pátral bych dál, kam se teda podělo to WebAssembly.

    Takže ano, pokud o něčem píšu a mám byť malou pochybnost (třeba proto, že tvrzení rozporuje diskusní partner), fakta si ověřuju. To je schopnost přiznat si chybu.

    Já si to pamatoval přesně, jako by to bylo včera.
    Pro tyto případy platí ta třetí věta: „Pokud si něčím jsem jistý, ale někdo to v diskusi rozporuje“. Jak jsem psal, schopnost přiznat si chybu, tedy vždy nejprve předpokládám chybu na mé straně. Díky tomu se jednak dozvídám správné informace, a také málokdy napíšu něco, co by bylo fakticky špatně.

    Možná debata ve vaší hlavě.
    Ne, debata tady na Rootu. Tahle debata, ve které je i tento komentář.

    Já plus minimálně jeden další, to už je množné číslo.
    Vidím, že už jste vzdal snahu předstírat, že vám jde o konstruktivní diskusi.