Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Servo Engine už umí renderovat HTML tabulky vícevláknově od Ladis - Vidím, že už si zvládnete povídat sám se...

  • 6. 8. 2024 22:00

    Ladis

    Vidím, že už si zvládnete povídat sám se sebou. Tak já jen dodám, že vedle .NET MAUI je paralelně UNO Platform a obojí je .NET / C# (/ XAML). Proto to bylo matoucí. Našel jsem i tu kalkulačku a demo, kde kód mění HTML DOM (není potřeba canvas; v tomto případě animace definovaná jen ve struktuře obsahu, ukázka žádný C# kód nepotřebuje/ne­obsahuje).

    Akorát nechápu, proč galerie v Chrome/Edge spadne v inicializaci, když poslední změny v repu jsou týdny staré (chyba v konzoli odkazuje na něco, co bylo z Blink odstraněno, ale podle všeho to bylo ohlášeno s velkým předstihem). Kalkulačka a změna HTML DOM výše mi funguje i v Chrome, ale ta galerie jen ve Firefoxu. Zdá se, že WebAssembly výstup je na druhé koleji. Takže už se psychicky připravuju, jak mi to omlátíte o hlavu ;-)

    PS: Jak jsem již psal, Mozilla se vyjádřila, že WebUSB nebude nikdy podporovat. Ale vy se furt navážíte do Safari a děláte, jak kdyby jedno jádro (Blink) mělo být to jediné, které smí lidi používat.