Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Severní Korea byla 9 hodin a 31 minut bez internetu od Lael Ophir - Ad (jejich podporu pučistům na Majdanu už nepopírají...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 12. 2014 21:45

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad (jejich podporu pučistům na Majdanu už nepopírají snad ani ti nejzarytější rusofobové - ono by bylo dobré si uvědomit, že Janukovič měl v programu pokračování evropské integrace, a pak místo toho chtěl vstoupit do svazku s Ruskem. Dá se pochopit, že to lidi naštvalo - zvlášť v silně prozápadní části Ukrajiny.

    Ad podívejte se laskavě, jak to vypadá v Iráku, Sýrii a Lybii - USA ani jeden tenhle konflikt nezačaly. V Iráku vraždí Arabové Araby (zvlášť díky tomu že minulý Íránem podporovaný šíitský prezident pojmul volby stylem "vítěz bere vše"), v Sýrii vraždí Ruskem a Íránem podporovaný Assad opozici, v Libyi došlo k povstání proti tyranovi spontánně (a Západ mu jen pomohl), a tamní milice, které svrhly Kadáfího, se nejsou schopné dohodnout. Celé "arabské jaro" americkou administrativu podle všeho velmi překvapilo, a vůbec to nevypadá, že by ho Američané nějak rozpoutali.