Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Severní Korea byla 9 hodin a 31 minut bez internetu od Lael Ophir - Jak jsem vám psal, natočit film může (v...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 1. 2015 2:22

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Jak jsem vám psal, natočit film může (v zemích kde je svoboda slova) kdokoliv. Může v něm tvrdit cokoliv, a nemusí to nijak dokládat. Pokud svoje názory stavíte na dokumentech, děláte špatně, protože nejsou nijak zdrojované. Jako tristní příklad bych uvedl "dokument" Zeitgeist of velkého příznivce konspiračních teorií Petera Josepha, ve kterém je dost problém najít cokoliv pravdivého.
    https://www.youtube.com/watch?v=20SR1tzpmug#t=13m16s
    http://conspiracies.skepticproject.com/articles/zeitgeist/

    Takže fakt myslíte že budu vámi linkované "dokumenty" o GMO hodiny sledovat, sepisovat si poznámky, a pak se snažit týdny dohledávat kde autoři ty nesmysly sebrali, protože neuvádějí zdroje?

    Ten poslední kousek obsahoval konkrétní referenci, a ta se týkala zjevně špatně provedené studie, což autoři "dokumentu" zamlčeli. Jinými slovy autoři vám zamlčeli zcela zásadní informaci o tom o čem točili. A vy se neptáte, a zbaštíte jim to i s navijákem. Fakt nevidíte problém na své straně?