Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Slovenský stát neporušil zákon tím, že nutil použití Windows a MSIE od JA - Jinak je pekne videt, ze root se velmi...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 1. 2013 2:56

    JA (neregistrovaný)

    Jinak je pekne videt, ze root se velmi zacina podobat zpravodajstvi tv h@vna:)
    Na hlavni strance odkaz na "Slovenské úřady můžou lidem nutit Windows"
    a tady clanek "Slovenský stát neporušil zákon tím, že nutil použití Windows a MSIE".
    Jinak i tech 10% je hovno (a to ze to 10 nebylo je nad slunce jasne), kvuli tomu nebudou delat jiny informacni system ne? To by se pak mohli ozvat jablickari ..... pockat, kdyby to bylo v USA, tak bych tem 10% i veril, tam je jablickaru vic nez v evrope. S tim muze souviset i to, ze ti si nestezujou, dycky si bude stezovat uplny nymand, co se chce lisit, cili vetsinou linuxak:) No a mohli by se ozvat taky majitele androidu, majitele smart televizi, majitele ZX specter .... asi vite kam tim mirim. Kdyz delaji platformu, tak ji delaji pro majoritni, tecka. To je stejne jak kdyby si stezovala ctvrtka lidi v dobe, kdy to zavedli, ze vlastne nejenomze nemaji windows, ale nemaji ani pocitac .... tak hold maji smulu.
    Mi to prijde tak smesne, jak se tu lidi certi a neuvedomujou si, ze je to stejne, jak kdyby chtelo tech par majitelu aut s pravostrannym rizenim, po vlade, aby se mohlo jezdit i vlevo:o)))))))))