Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Společnost Facebook se přejmenovává na Meta od nil nil - Podle mě gumuje, protože po delší době člověk...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 10. 2021 16:06

    nil nil (neregistrovaný)

    Podle mě gumuje, protože po delší době člověk najednou zjistí, že si mnoho co chtěl nezapamatoval, k tomu něco zapomněl, i přirozeně, a nakonec zjistí, že je jako v té hlavě prázdnější a jediná aktivita, která něco přináší je dopaminové skrolování.

    Nyní by měla přijít ta generace po té která udělala ty lepší časy. Otázka jenom je, kolik to bude zase stát (nemluvím jenom o penězích). Je zajímavé, že mohou dětem sebrat ze škol např. cukrovinky, ale tohle "nikomu" nevadí.

    Vlastně, jako právník nejsem, ale např. to, že Facebook věděl o negativním vlivu Instagramu na dívky [1], by mělo být dost je prostě sestřelit. Ale není vůle. Podle mě, v takových případech už končí svoboda podnikání. A tak samo s tou závislostí. Rozhodně to k ničemu dobrému nevede.

    [1] Facebook knew Instagram made teenage girls feel worse about themselves – but that they are ‘addicted’ to app, https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/facebook-instagram-girls-worse-addicted-app-b1920021.html

    29. 10. 2021, 16:08 editováno autorem komentáře