Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Steam hardware lze předobjednat: ovladač, streamovací zařízení a dvě konzole od Lael Ophir - Ad tupec jako ty zjistuje to, zda se...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 6. 2015 17:31

    Lael Ophir (neregistrovaný)

    Ad tupec jako ty zjistuje to, zda se soubor nezmenil telepaticky ze - antivirus je filter driver, přes který protékají požadavky na přístup k souborům. Takže pokud proskenuje například soubor "C:\Users\Jero­nymek\Documen­ts\Jsem tupec a nevím o čem mluvím.docx", může si zapamatovat že tenhle soubor už byl proskenovaný. Když ho pak někdo modifikuje, požadavek na modifikaci proteče opět přes antivir, a ten si ho odstraní z listu souborů které byly již proskenované. Jména souborů není potřeba skladovat celá, stačí použít hashe, a případné kolize vás moc netrápí. Pro vaši informaci hash nemá nic společného s hašišem, a kolize není dopravní nehoda.

    Teď si chvíli sypejte popel na hlavu, že opět nevíte o čem plácáte. Pak zalezte zpátky do ghetta ze kterého jste vylezl, a do diskuse se znovu zapojte až se naučíte základům slušného vychování. Rozumíme si?