Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Švédsko zvažuje těžší tresty pro piráty, až 6 let ve vězení od br - Breivik bojoval proti kulturnímu marxismu a islámu. V...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 2. 2018 13:47

    br (neregistrovaný)

    Breivik bojoval proti kulturnímu marxismu a islámu. V jeho manifestu je to zcela jasně napsáno. Evropské vlády a noviny hlavního proudu o tom systematicky mlžily, protože kulturní marxismus byl v té době ve vedení EU již hluboce zakořeněný, jeho vnějším projevem byla politická korektnost. Breivik nebyl blázen, jak se z něho snažili udělat. Jeho otec byl diplomat, Breivik moc dobře věděl, k čemu v Evropě dochází. Jak jsem již psal, s jeho metodou odporu nesouhlasím, nacista nejsem, ale musím uznat, že ten jeho manifest předběhl dobu o mnoho let. (Obsahuje detailní analýzu politické situace v Evropě.)

    Napřed nechal vybuchnout dodávku u sídla vlády, která byla za multikulturalizaci Norska přímo odpovědná. Pak šel střílet členy The Workers' Youth League, strany, která se na té politice podílela. Ty "místní děti" byly v řadě případů děti migrantů. To neuvádím proto, abych ho obhajoval, ale proto, aby bylo jasné, že dobře věděl, co dělá. Nebyl to šílenec, co zabíjí hlava nehlava.