Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Teroristický obsah musí z webů zmizet do hodiny, říká nové evropské nařízení od bmn - V první řadě je potřeba si uvědomit, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 4. 2021 16:27

    bmn

    V první řadě je potřeba si uvědomit, že a) se terorizujeme sami (pokud se na to díváme jako EU=my) nebo b) tou teroristickou organizací je EU (pokud se na to dáváme jako EU=oni). Tak jako tak, EU poškozuje naše práva a okrádá nás o naše svobody - přicházíme o to, co jsme dlouhá léta jako civilizovaná západní společnost budovali a posouváme se na úroveň nějakých středověkých ne-kultur, kde je běžná teokracie, diktatura, cenzura, odposlechy atd.

    Tyhle snahy je potřeba odmítnout a trvat na zachování našich svobod a práv. My jsme občané, tohle je naše země, tohle jsou naše servery a naše sítě. Nesmysly přicházející z EU pro mě nemají ani váhu použitého toaletního papíru. EU je irelevantní.

    Pokud mi někdo nahraje teroristický obsah na můj web, tak ho s největší pravděpodobností smažu - ale až já uznám za vhodné a na základě vlastního rozhodnutí (protože nechci podporovat teroristy), ne na základě toho, že mi to nařídila EU. Pokud mi EU bude dělat problémy, tak budu bojovat proti ní.