Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Torvalds o Windows Vista od přezdívka - To vás lituji, že jste museli v práci...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2007 12:13

    přezdívka (neregistrovaný)
    To vás lituji, že jste museli v práci provést upgrade. Použivám Windows Vista RC2 a index mám 2 a funguje mi vše bez problému. V pohodě mohu mít puštěný Visual Studio, MS Office a to i dvakrát a vše funguje rychle a bez problému. Zájímalo by mě co v práci používate, že předtim to bylo zoufalství?

    To co je hezčí je jen subjektivní názor a máte právo říct Beryl je hezčí. Možna, že i kdyby ano, tak jeden ukazal neopraví vše. Vzhled aplikací ve Windows Vista je lepší než na Linuxu, kde jediné na co čekám a doufám, že to něco změní, tak je KDE 4, ale všimněte si, že dobré věci jsou na komerčních produktech - Qt. Samozřejmě, že konzole vypadá všude stejně, ale Windows Vista neni serverový produkt. To je Longorn server na to jsem pak zvědavej čim budete argumentovat až bude zveřejněn. Jelikož tam si troufám říct, že jediný parametr, v kterým Linux povede bude výsledná cena produktu, ale to rozhodně nebude důvod proč by někdo volil Linux.

    Bláto nechci házet. Jen řikám, že prostě argumenty to psali lidi vyšše mě vedli k napsání tohodle, kde si stěžovali na to jak je Vista náročná. Stejně jako když někdo piše, že Vista je náročná je také házení bláta.