Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Tři zajímavé a důležité vlastnosti OpenOffice.org od Umkebe Membe - Odlhédnu-li od trapnosti jakou je diskutování pod vlastním...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 11. 2009 12:12

    Umkebe Membe (neregistrovaný)

    Odlhédnu-li od trapnosti jakou je diskutování pod vlastním textem, je velice smutné kolik času a energie tento mladý muž věnuje na obhajobu vlastních chyb a svalování viny na systém. Ještě smutnější však je výskyt pamatenců argumentujících „Rudým právem“, „Grammar Nazis“ apod. snažících se celou záležitost obrátit naruby.

    Každý člověk dělá chyby. Sebe nevyjímám. Problém však vidím v rozdílném přístupu k nim. Když udělám já ve své práci nějakou chybu, musím ji odstranit, napravit a udělat vše pro to, aby se znovu neopakovala. Naprosto si nemohu dovolit chybu bagatelizovat! Možná si řeknete, že se zde hádáme o slovíčka, že o nic nejde. A co programy. Taky v nich budeme nechávat chyby? Vždyť o nic nejde, jen o pohodlí uživatele. Vždyť to někdo někdy opraví a do té doby stačí klasické vypnout a zapnout. A co až půjde o právo a spravedlnost? O lidské zdraví a životy? Také nad tím mávneme rukou, že chyby dělá každý?