Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Tři ze šesti členů představenstva Mozilly rezignovali od Jarda_P - Až tak není... Znám konkrétní rodinu, která na...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2014 12:18

    Jarda_P

    Až tak není... Znám konkrétní rodinu, která na stejnou situaci narazila -- bratr a sestra, odložení v dětském domově. Osud je rozdělil, adoptoval a opět spojil bez vědomí, že jsou sourozenci. Nyní mají tři postižené děti a těžce museli dokazovat že nevěděli, že jsou sourozenci a jsou společensky úplně odepsaní.

    Jo, to zrejme mluvite o tom nemeckem paru, ktery ukazovali vsude v televizi a na youtube. Opravdu nevidim, jak to souvisi s lesbickami pri nakupu ve spermabance, ktere tu jsou predkladany jako temer jisty zdroj incestualnich vztahu a korenem zaniku lidstva, pricemz popisovana situace je nanejvyse tak pravdepodobna, jako setkani dvou odlozenych sourozencu, tedy miziva.

    Ale následky pokřivené rodiny se projeví až za 20 let. A to už je pak jednoduché říct my za to nemůžeme.

    Aha, tak rodina homosexualu jsou defaultne pokrivene. Je tedy lepsi mit deti v decaku, kde je prostredi zcela nepokrivene a nasledky se za 20 let jiste neprojevi.

    Vlastně, ono je to zbytečné tady cokoliv řešit. Demografové zjistili, že ateisté (což jsou tradiční zastánci těchto divných názorů) prostě vymírají. Takže stačí počkat a společnost se ozdraví sama.

    Jestli jednim z duvodu nebude to, ze ateiste jsou jedini, kteri nemaji mysleni ovladane nabozenskymi dogmaty a tak jsou jako jedini schopni chovat se racionalne a napriklad neprivadet 10 deti do jiz tak prelidneneho sveta, kteremu leckde zacina chybet uz i voda a puda, o jinych zdrojich nemluve.