Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Tři ze šesti členů představenstva Mozilly rezignovali od nededic - Pokud zmiňujete to co jste linkoval vy, tak...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 4. 2014 15:27

    nededic (neregistrovaný)

    Pokud zmiňujete to co jste linkoval vy, tak tam se píše o dětech sezdaných rodičů vs dětech lesbických žen. Nějak nevidím, kde jsou tam děti vyrůstající v dětských domovech, na které reagujete.

    Porovnaval som jedny a druhe adopcie.
    A vzhladom ku stavu aspon na Slovensku nema velky zmysel porovnavat nieco ine - cakacie doby na adopciu su velke. Domovy existuju hlavne preto, lebo niektore deti nie je mozne adoptovat.

    BTW jak tu 100% heterosexualitu měřili?

    Je to tam pisane "Identifies as 100% heterosexual" - tym je snad jasne, ako to merali - opytali sa.

    BTW podobné studie většinou napadají konzervativci s tím, že univerzity za peníze daňových poplatníků pouštějí ženám porno :)

    Mozno to taki napadaju, ale keby ste si precitali aspon par viet z odkazovaneho PDF, tak by Vam mozno bolo jasne, ze su tie namietky su opodstatnene. Ked napriklad niekto napise clanok, v ktorom na zaklade statistiky "dokaze" nulovu hypotezu, tak by mal podla mna vratit diplom a ist kopat kanale. A pritom to plati pre 1/3 "studii", ktorymi sa niekto ohana.
    U tych, co statistiku nepouzili, ma clovek aspon dojem, ze im chyba vzdelanie a nie, ze prekrutili a pokazili cele testovanie hypotez.