Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Turris Mox už má vyrobené prototypy ethernetových a USB modulů od Filip Jirsák - Proč si myslíte, že potřebuji něco říkat spokojeným...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 31. 8. 2018 10:56

    Filip Jirsák
    Stříbrný podporovatel

    Proč si myslíte, že potřebuji něco říkat spokojeným majitelům Turrisu?
    Protože to děláte. Protože to obsesivně musíte nacpat pod každou zprávičku týkající se Turrisu nebo CZ.NICu. Pro koho jiného, než pro ty, kteří mají Turris Mox objednaný nebo je zajímá, je podle vás určená zprávička o tom, že jsou vyrobené prototypy některých modulů?

    Pokud si tu o něčem píšeme, má to být přínosné pro ty, kteří pořízení Turrisu zvažují
    V čem přesně spočívá přínos vašich komentářů, kdy žádné vlastní zkušenosti s Turrisem nemáte a jenom opakujete (v lepším případě) nebo překrucujete věci, které jste se dočetl někde na internetu a neznáte jejich kontext? Vy jste se rozhodl, že budete takový hovnivál specializovaný na Turris a všechno co se kde na internetu šustne negativního o Turrisu snesete na jednu hromadu? A proč to píšete do komentářů pod zprávičkou o vyrobených prototypech Turris Mox? Myslíte, že to bude to nejdůležitější místo, kam zamíří zájemci o Turris, a nemůžete takové lidi nechat bez vašich skvělých komentářů? Pokládáte svoji misijní činnost v odrazování lidí od Turrisu za natolik záslužnou, že je potřeba, aby se váš komentář objevil pod každou zprávičkou nebo článkem o Turrisu nebo CZ.NICu, i když nebude vůbec k věci – protože každý váš komentář je perla a je nepředstavitelné, že by někdo, kdo se jen mihne kolem slova Turris, zůstal o vaše komentáře ochuzen?