Hlavní navigace

Názor ke zprávičce Vivaldi vyzývá Microsoft, aby neomezoval ostatní prohlížeče od Neviditelný - Internet sice nepatří bankám, ale to neznamená, že...

  • Aktualita je stará, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 1. 2017 23:29

    Neviditelný (neregistrovaný)


    Internet sice nepatří bankám, ale to neznamená, že jsou nuceni dodržovat nějaké standardy, ty není nucen dodržovat nikdo. To je jenom dobrá vůle lidí a pokud bude například ta banka natolik silná a budou za ní stát lidi, tak si může dovolit klidně to, že její web bude použitelný jenom v IEčko a jenom ve čtvrtek v sudý týden a mezi 13:54 - 16:14 a jindy ne. Pokud to jejím klientům vadit nebude, tak si možná tak můžete vybrečet Vaše srdíčko, že nejsou dodržovány standardy, ale to je asi tak všechno co s tím můžete dělat. Ostatně tohle je typická levičácká politika, regulace a podobné kraviny. Ať si firma může dělat co chce a nikdo jí do toho nemluví. To jestli je nebo není vhodné dodržovat standardy ať rozhodnou klienti, tím jestli to budou nebo nebudou používat.

    Výborně! Misku trollího pudingu jste vyškrábal až na připálené dno, což jsme přesně potřebovali. Roli figuranta, na kterém předvedeme nedostatky způsobu uvažování, jenž jste zde obhajoval jste naplnil skvěle. Každému trochu myslícímu jedinci je zřejmé, že kdyby si každý vytvářel vlastní standardy a normy, žijeme pravděpodobně stále v jeskyních - každý v té Své Standardizované®. Nechť to každý, kdo by si toto vlákno snad přečetl, pochopí a bude též požadovat, aby se MS a jemu podobní vzdali snah přivlastnit si kus něčeho, co má být otevřené a jednotné pro všechny.